De Orchideeen Hoeve

 Officiële trouwlocatie

Attractiepark | Partycentrum | Uniek | Luttelgeest (FL)

8.9
(2 beoordelingen)

Sfeer en ambiance
9 /10

Vriendelijkheid & service
9.5 /10

Eten en drinken
8 /10


Bekijk alle 2 beoordelingen 

De Orchideeen Hoeve
Oosteringweg 34
8315 PV  Luttelgeest

Locatie & omgeving

Manier van afrekenen

  • Op nacalculatie

Algemeen faciliteiten

  • Eten en feest in aparte ruimtes

Bereikbaarheid & parkeren

Parkeergeleenheden

  • Gratis parkeren

Restaurant & keuken

Catering mogelijkheden

  • Uitsluitend gebruik makend van de locatie

Hapjes mogelijk tijdens feest

  • Ja

Elkaar het ja-woord geven tussen duizenden vlinders, een spectaculair huwelijksfeest onder een sprookjesachtige bloemenhemel en trouwfoto’s maken midden in de jungle… de Orchideeën Hoeve is een trouwlocatie om van te dromen!

De geheel overdekte Orchideeën Hoeve staat bekend om haar prachtige tuinen vol tropische flora en fauna. Bruidsparen zijn dol op het tropische park dat een avontuurlijk en sprookjesachtig karakter heeft. In de tuinen vind je tal van bijzondere locaties voor de perfecte huwelijksdag.

Midden in het park bevindt zich de tropische Vlinder Vallei. In deze romantische vlindertuin kunnen jullie elkaar officieel het ja-woord geven. Te midden van tweeduizend vlinders wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin de Vallei. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogels getuigen zijn van jullie liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Na het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde en een tropische cocktail, kan het feest losbarsten! Boek het sfeervolle serrerestaurant voor een gezellige receptie of geef een spetterend huwelijksfeest in de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin. In deze unieke natuurbeleving vormen meer dan duizend zomerbloeiers een prachtige bloemenhemel boven je hoofd. Een sprookjesachtige beleving die iedereen doet verwonderen en zorgt voor een heerlijke zomerse ambiance!

Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de mogelijkheden bij de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Wat dacht je van een bruidsboeket gemaakt van bloemen uit eigen kwekerij, een gezellige borrel in de citrusbar ‘Pura Vida’ of een luxe diner in het serrerestaurant?

De Orchideeen Hoeve
Oosteringweg 34
8315 PV  Luttelgeest

De Orchideeen Hoeve

8.7
- Bruidegom

Sfeer en ambiance
9 /10

Vriendelijkheid & service
9 /10

Eten en drinken
8 /10

alles was goed geregeld en we hadden een zorgeloze trouwdag


De Orchideeen Hoeve

9
- Bruid

Sfeer en ambiance
9 /10

Vriendelijkheid & service
10 /10

Eten en drinken
8 /10

We waren erg blij dat we zelf niets hoefden te doen met de afstemming op de locatie, alles werd voor ons geregeld en dat was erg fijn.